Bosopslag Finance B.V.

Interim financieel management.

Heeft u een boekhouder, maar geen financieel manager of – directeur en ook geen full time job, dan kunnen wij deze functie voor u vervullen. Dit kan tijdelijk zijn, bijvoorbeeld gedurende een paar maanden om de (financiële) organisatie op te zetten of te herstructureren, of bijvoorbeeld 1 dag per week, of per maand. Al met al naar gelang van uw behoefte.

Opzetten administratie.

Is uw onderneming gegroeid en heeft u behoefte aan een professionelere administratie, dan kunnen wij u hierin adviseren, begeleiden en deze (helpen) opzetten.

Implementeren van een Management Informatie Systeem.

Is uw onderneming gegroeid en heeft u behoefte aan een professionelere administratie, dan kunnen wij u hierin adviseren, begeleiden en deze (helpen) opzetten.

Advisering bij de jaarrekening.

U heeft uw administratieve organisatie op orde, maar wilt u uw financiële data net iets beter (extern) presenteren, dan kunnen wij u ook hierin begeleiden.

Arrangeren van financieringen.

Bent u voornemens om te investeren? Heeft u behoefte aan (uitbreiding van uw) werkkapitaalfinanciering? Wij kunnen dit traject voor u voorbereiden, kennen de voornaamste financiers, naast de alom traditionele financiers, om zodoende voor u de beste financiering te regelen.

Begeleiding bij fiscaal- en juridisch advies.

Wij zijn geen fiscalisten of juristen, maar hebben door onze jarenlange ervaring wel het inzicht om te weten wat, hoe en waar. Uiteraard doen wij dit niet zelf, maar met behulp van deskundige fiscalisten en juristen. Maar door onze ervaring kunnen wij sneller met deze professionals schakelen, waardoor u dit substantieel in de kosten scheelt.

Begeleiding bij fusies en overnames.

Denk u eraan om een bedrijf over te nemen? Of om uw bedrijf te verkopen? Of misschien te fuseren met een andere onderneming. Wij hebben dit zelf meerdere malen gedaan en kennen dus de wegen. Ook hier maken wij gebruik van externe professionals zoals een Register Valuater. Maar kunnen u veel werk en zorg uit handen nemen, door dit traject grotendeels uit handen te nemen, zodat u als ondernemer op hoofdlijnen kan blijven sturen en beslissingen nemen.